Yhteystiedot

Yhteyshenkilöt
Ota yhteyttä
KYLÄTOIMINNAN SEKÄ LEADER-RYHMIEN ÄÄNENKANNATTAJA JA EDUNTEKIJÄ

Suomen Kylät ry:n tiimi vahvistuu: Koti kylään -hanke sai työntekijät

08.08.2018
Suomen Kylät ry:n tiimi vain vahvistuu! Uusin hankkeemme Koti kylään - Maahanmuuttajat osaksi paikallisyhteisöä on saanut työntekijät: projektipäällikkönä aloitti Marianne Leimio-Seppä ja projektityöntekijänä Maarit Tiittanen.
 
Ennen hankereportaasia on loistava hetki tutustua uusiin työntekijöihimme:
 
 
Marianne Leimio-Seppä

"Olen kälviäläinen VTM kulttuuriantropologi. Olen asunut kaksi kertaa ulkomailla, ensin Englannissa ja sitten Perun Amazonilla tehdessäni kenttätyötä graduani varten. Vuoteen 2012 asti elelin Helsingissä ja tein työtä kansalaisjärjestöissä kehitysyhteistyön saralla. Kävin säännöllisin väliajoin työni puolesta Intiassa, Sambiassa sekä Perussa - useaan otteeseen. Sitten muutin Keski-Pohjanmaalle, missä toimin kolmannella sektorilla mm. maahanmuuttajien työllistämishankkeessa. Monikulttuurisuus on ollut aina osana elämääni sekä työn että ystävien myötä."

Maarit Tiittanen

"Olen Maarit Huittisista, ja omaan 10 vuotta kokemusta maahanmuuttajien parissa työskentelystä. Matkaan mahtuu kaksi väliaikaista vastaanottokeskusta, vastaanottokeskuksen alaikäisyksikön ohjaajana ja kolme eri Leader-projektia aiheesta maahanmuuttajien integrointi ja työllistäminen maaseutumaisella alueella.
Työsarkaani on kuulunut eri statuksilla olevat maahanmuuttajataustaiset ihmiset.
Matkaan on mahtunut lukuisa määrä erilaisia tapahtumia, uutisointeja, tv-ohjelma ym.
Työni on palkittu neljään kertaan ja projektini myötä kehitin kotouttamismallin, jonka tuloksia
vietiin Eurooppaan ja julkaistiin siellä hanke-esittelyihin.
Tästä on hyvä jatkaa samalla linjalla eteenpäin."