Yhteystiedot

Yhteyshenkilöt
Ota yhteyttä
KYLÄTOIMINNAN SEKÄ LEADER-RYHMIEN ÄÄNENKANNATTAJA JA EDUNTEKIJÄ

Lokaaliin! Lokaaliin! Lokaaliin! 10.–11.9. osoitteena Heinola ja Päijät-Häme

09.08.2016

Valtakunnallisiin kyläpäiviin eli Lokaaliin on enää kuukausi. Päijät-Hämeessä hiotaan yksityiskohtia ja meillä muilla on ilo ilmoittautua vieraiksi. Mukaan pääsee hoitamalla asian su 28.8. mennessä. Mieluummin tietysti heti, ettei unohdu.

Soita huonevaraus Hotelli Kumpelista tai missä tykkäätkin yöpyä. Ainakin pitkänmatkalaisia saapuu jo perjantaina 9.9., jolloin voi mennä vaikka eläviin kuviin. Elokuvateatteri Elo pyörittää "Teit meistä kauniin" -leffaa Apulanta-yhtyeestä.

Valitse hienosta retkitarjonnasta mieleisesi. Toki voit ilmoittautua myös pelkästään retkelle, jos ei muu ohjelmallisuus kiinnosta. Retkiin pääset tutustumaan tästä linkistä, jossa on myös muuta Lokaaliin liittyvää infoa hinnoista alkaen:
http://www.phkylat.fi/lokaali.php

Kun olet tehnyt majoitus- ja retkipäätöksen, on helppo ruksia oikeat kohdat ilmoittautumislomakkeeseen. Siihen on linkki tässä:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeWlpPg_auzJoKuimpXaYXb9g3OAqhMQ1WwHjCOG7v7ViB4mg/viewform

Ilmoittautumislomakkeen täytettyäsi, voit jäädä odottamaan eloisaa, tapahtumarikasta viikonloppua. Tarjollahan on jo mainittujen lisäksi kylätori, ohjelmallinen illanvietto lauantai-iltana sekä pääjuhla sunnuntaina Heinolan WPK-talolla.

Lisää infoa ja kuumenevia tunnelmia:
https://www.facebook.com/lokaalitapahtuma/

 


Kuva: Jussi Mäkelä