Yhteystiedot

Yhteyshenkilöt
Ota yhteyttä
KYLÄTOIMINNAN SEKÄ LEADER-RYHMIEN ÄÄNENKANNATTAJA JA EDUNTEKIJÄ
Suomen Kylä ry on valmistuttanut kylätoiminnan viirin rinnalle järjestön kylätalo-logolla varustetun ansiomerkin.

Tilaa Suomen Kylät ry:n ansiomerkki

 

Ansiomerkkejä on tehty pronssisena, hopeisena ja kultaisena. Niissä on pidikkeenä tupella varustettu neula. Pronssisen ja hopeisen merkin myöntämisoikeus on Suomen Kylät ry:n lisäksi maakunnallisilla kyläyhdistyksillä, toimintaryhmillä ja kyläyhdistysten hallituksilla.

 

Ansiomerkkien hinnat:
Pronssinen 30 euroa
Hopeinen 60 euroa
Kultainen 100 euroa

Kylätoiminnan viirin hinta on 30 euroa.

Hintaan sisältyvät postituskulut. Ansiomerkkejä voi tilata Suomen Kylät ry:stä, info@kylatoiminta.fi.

 

Ansiomerkkien jakoperusteet:

Pronssinen: Vähintään 6 vuotta ansiokasta toimintaa kylätoiminnan tai toimintaryhmätyön luottamus- tai toimihenkilötehtävissä. Myöntöoikeus maakunnallisilla kyläyhdistyksillä, toimintaryhmillä ja kyläyhdistyksillä.

Hopeinen: Vähintään 12 vuotta ansiokasta toimintaa kylätoiminnan tai toimintaryhmätyön luottamus- tai toimihenkilötehtävissä. Myöntöoikeus maakunnallisilla kyläyhdistyksillä, toimintaryhmillä ja Suomen Kylätoiminta ry:llä.

Kultainen: Erityisen painavat ansiot paikalliskehittämisessä. Ei varsinaista vähimmäisaikarajaa, mutta myönnetään hyvin säästeliäästi. Myöntöoikeus Suomen Kylätoiminta ry:n hallituksella. Anomukseen liitettävä cv (luottamus- ja yhdistystoiminta, maaseudun ja kylien kehittämistoiminta).

Kylätoiminnan viirin käyttötarkoitus muutettu normaalimmaksi huomionosoitusvälineeksi merkkipäiviä, vierailuja ja muita vastaavia tilanteita varten.